Рецепт молочно-цитрусового десерту з рисом: покрокова інструкція
Витончений цитрусовий аромат і делікатна рисова текстура - цей десерт дійсно вражає своїм смаком. Пропонуємо вам легкий і доступний рецепт для його приготування.
Складові Для приготування необхідні наступні продукти:
Як приготувати рис? Спершу промийте крупу або залийте її холодною водою, щоб рідина повністю покривала зерна. Варіть на середньому вогні, доки вся рідина не випарується.
Введіть до суміші корицю, цедру половини апельсина та лимона (нарізані скибочками). Потім залийте її киплячим молоком. Готуйте на повільному вогні приблизно 25-30 хвилин, постійно помішуючи, щоб уникнути пригорання рису.
Перед тим, як закінчити варіння, всипте цукор. Після зняття з вогню вийміть цедру та паличку кориці.
Розподіліть рис по креманках або іншій посуді. Поставте в холодильник на півгодини. Насолоджуйтесь стравою!