Запечена картопля з лисичками: смачний рецепт приготування | Кулінарні новини | FoodOboz
Картопля стане неймовірно смачною, якщо приготувати її в компанії з лисичками. Наразі ці гриби можна знайти на будь-якому ринку. Вони швидко обсмажуються і легко очищаються. Вам навіть не знадобиться готувати якісь м'ясні страви додатково.
Ідея приготування картоплі з лисичками опублікована на сторінці фудблогерки Ангеліни з ніком angelinazinkovaaa в Instagram. Картоплю спочатку потрібно проварити, а потім запекти.
Спосіб приготування картоплі:
1. На картоплі виконати надрізи, тримаючи ніж під кутом.
2. Варити протягом 10-15 хвилин, в залежності від типу картоплі.
3. Поставити в духовку на режимі гриль за температури 220 градусів до румʼяної скоринки приблизно на 10 хвилин.
4. Обсмажити лисички на вершковому маслі та оливковій олії з додаванням часнику протягом приблизно 10 хвилин.
5. Для приготування соусу об'єднайте сметану, зелень, сіль, перець та лимонний сік.
На OBOZ.UA ви також знайдете цікаві рецепти: