Кульки м'ясні з грибами печерицями, приготовані на сковороді з ароматними спеціями.
Дуже соковита та смачна страва, від неї важко відірватися
Фрикадельки чудово поєднуються з грибами. Вони доповнюють одне одного і при цьому не втрачають індивідуального смаку.
Ось що потрібно:
Спосіб приготування:
Складіть фарш зі спеціями та сформуйте маленькі кульки. Обжарте їх на невеликій кількості олії до золотистої скоринки. Коли фрикадельки стануть щільними і не будуть розпадатися, влийте трохи води. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом 15 хвилин.
Додайте шматочки грибів і обсмажте їх до досягнення готовності.
Раніше ми ділилися рецептом осіннього салату, що складається з капусти, моркви та болгарського перцю.