Кесаділья з броколі та філе: простий рецепт легкої та смачної страви.
Які інгредієнти знадобляться для приготування кесадильї з броколі?
Щоб приготувати кесадилью з курячим філе та броколі, вам знадобляться наступні інгредієнти:
Броколі потрібно промити та розрізати на якомога менші суцвіття. Філе промийте, а потім відваріть до готовності. В цей час очистьте та подрібніть часник та цибулю.
Промийте шпинат і наріжте його. Ви також можете замість нього взяти капусту: після промивання її слід нарізати на тонкі смужки. Сир натріть на великій чи дрібній тертці, а кінзу добре промийте і подрібніть.
Коли філе відвариться, витягніть його з каструлі, зачекайте охолодження та наріжте м'ясо на маленькі шматочки.
Розігрійте на середньому вогні велику пательню з олією. Всипте цибулю і броколі, посоліть, поперчіть і обсмажуйте протягом 3 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Додайте подрібнений шпинат, часник і чилі, а потім готуйте на вогні протягом хвилини, поки не з'явиться аромат часнику і шпинат не втратить об'єм. Введіть кінзу (можна зменшити її кількість на свій розсуд), потім перекладіть отриману суміш в глибоку тарілку і ретельно змішайте з курячим м’ясом.
Помийте та витріть пательню (або скористайтеся новою) і розігрійте її на середньому вогні. Додайте пів чайної ложки вершкового масла. Викладіть тортилью на розігріту пательню.
На одну частину коржа викладіть 2 столові ложки тертого сиру, а потім рівномірно розподіліть 1/8 частини курячо-овочевої начинки. Завершіть, посипавши ще 2 столові ложки дрібно нарізаного сиру.
Залиште начинку під верхньою половиною тортильї, закрийте сковороду кришкою і обсмажте страву близько 2 хвилин, поки нижня частина не набуде золотистого кольору, а сир не почне розплавлятися.
Переверніть кесадилью та смажте ще протягом 2-3 хвилин, не накриваючи пательню. Таким способом приготуйте решту кесадилій, додаючи масло для смаження. Готові кесадильї розріжте на порції та подавайте зі сметаною або соусом.