Найулюбленіші страви з 90-х, які досі залишаються в пам’яті: топ-5 | Кулінарні новини | FoodOboz


У 90-х роках спостерігався значний дефіцит якісних товарів. Проте в цей період на полицях магазинів почали активно з'являтися знайомі багатьом продукти, які й досі залишаються в пам'яті, такі як вермішель "Мівіна", бульйонні кубики "Gallina Blanca" та інші.

Редакція FoodOboz пропонує вам огляд п'яти найбільш улюблених продуктів, які залишилися в пам'яті багатьох завдяки своєму вигляду та, звісно, неперевершеному смаку.

Жевательная резинка "Турбо"

Жуйка, що нагадувала гуму за своїм смаком, безсумнівно, залишила слід у пам'яті всіх дітей 90-х. Вона пропонувалася в різноманітних фруктових варіантах, однак першою була жуйка з ароматом персика. Виробництвом цих ласощів займалася турецька компанія Kent Gida.

"Gallina Blanca, буль-буль, буль-буль!"

Бульйонні кубики набули великої популярності і стали невід'ємною частиною кухонь багатьох господинь. Їх використовували майже в усіх перших стравах, щоб надати їжі виразного та насиченого м'ясного аромату.

Маргарин "Рама"

Цей продукт також займав особливе місце на столі українців у 90-х роках, його їли замість вершокового масла та додавали до випічки. Смак цей продукт мав поганий, як і склад.

Вермішель "Мівіна"

Її любили усі, від дітей до дорослих. Їли шкідливу вермішель навіть у сухому вигляді, не заливаючи окропом.

Сухарики под названием "Три корочки"

Ці популярні сухарики з'явилися наприкінці 90-х, і їх полюбили всі. Варто відзначити, що вони були з різними смаками, але найпопулярнішими були зі смаком хрону.

Також OBOZ.UA повідомляв, що їли в СРСР:

Related posts