Салат з червоної риби та авокадо: покроковий рецепт для вашого святкового столу | Кулінарні новини | FoodOboz


Салати можна приготувати, використовуючи айсберг, салатне листя, а також свіжі овочі, зелень, корисне авокадо, рибу, морепродукти, креветки та різні види сиру. Для заправки салатів рекомендується обирати олію замість майонезу, додаючи гірчицю та лимонний сік для покращення смаку.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, легкого салату, з авокадо, червоною рибою та свіжими огірками.

1. Для крему: збийте всі інгредієнти до густини.

2. Для приготування соусу об'єднайте всі складові.

3. Наріжте огірки тонкими шматочками, намажте їх кремом і згорніть у рулет.

4. На тарілку викладаємо салат, зверху подрібнені чері, червону рибу, авокадо, огірок з кремом та поливаємо соусом. Можна ще додати лимонний сік, щоб авокадо не темніло!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

Related posts