Ось оригінальний варіант: "Економічна закуска з маринованою цибулею: справжня смакота!"
Маринована цибуля - це не просто смачна закуска, а й чудовий інгредієнт для приготування намазки, яка стане справжнім делікатесом.
Ще один перевага цієї закуски полягає в тому, що після неї не потрібно турбуватися про свіжість подиху, оскільки цибуля в рецепті проходить процес тушкування і не має різкого аромату. Цим рецептом поділилася українська кулінарна блогерка Юлія Сенич.
Щоб приготувати смачну намазку з цибулею, вам знадобляться наступні компоненти:
Блогерка рекомендує готувати відразу подвійну кількість, адже закуска виходить надзвичайно смачною.
Цибулю очищаємо та нарізаємо тонкими кільцями. На попередньо розігрітій сухій сковороді розміщуємо підготовлену цибулю, поливаємо її олією, додаємо цукор і обсмажуємо протягом двох-трьох хвилин.
Після цього додаємо до сковороди до цибулі оцет і воду, після чого тушкуємо, поки рідина не випарується.
Тим часом для заправки змішуємо консервований тунець із майонезом, додаємо мелений перець за смаком. За бажанням, якщо хочете ніжнішу текстуру, цю заправку можна перебити блендером до однорідності, але це не обовʼязково.
Готову цибулю змішуємо з заправкою - і закуска готова.
"Блогерка зазначила, що цю намазку подають з хлібом або багетом."
У всьому чарівність соусу: кухар продемонстрував, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений десерт осені: простий рецепт яблучного пирога з ароматом кориці.