Ніжна та запашна риба в карибському стилі: "улюблений рецепт" з дитинства Ектора Хіменеса-Браво.
Суддя "МастерШефа" Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно приголомшив заявою, що покидає кулінарне шоу заради музики, продовжує радувати фоловерів ориганільними рецептами.
На своїй сторінці в соціальних мережах він поділився рецептом карибської риби, яку готувала його мама. "Це єдина риба, яку я шалено любив у дитинстві. І не лише тоді. Тепер обожнюю готувати цю страву вдома, вона завжди виходить ніжною і ароматною. До речі, можна використовувати філе, але я віддаю перевагу готувати цілу рибу", - ділиться Ектор Хіменес-Браво.
Складові:
Також зверніть увагу: Просто "маст-хев" від Тетяни Литвинової: смачна і корисна скумбрія, "улюблениця багатьох".
Процес приготування:
Раніше переможець 7 сезону кулінарного шоу "МайстерШеф" Вадим Бжезінський порадував любителів риби рецептом запеченої скумбрії, яку він маринує зі спеціями, соєвим соусом, оливковою олією та бальзамічною карамеллю.