Кислі мандарини перетворяться на солодкі всього за кілька хвилин: одна японська техніка змінить їхній смак.
Іноді буває, що фрукти мають кислуватий смак і не радують своїм смаком.
Ароматні мандарини, придбані в магазині, іноді не виправдовують очікувань і можуть мати кислуватий присмак. Але існує один простий метод, який дозволить покращити їхній смак. Вам знадобляться лише вода та дві миски.
Перетворити кислі мандарини на смачні солодкі фрукти можна всього за кілька хвилин. Все, що потрібно, - це освоїти японський трюк, адже в Японії мандарини вважаються одними з найулюбленіших фруктів.
Щоб досягти солодкого та смачного смаку мандаринів, вам знадобиться всього лише дві миски та трохи води. Вся справа в тому, що під час цього процесу нейтралізується лимонна кислота, відповідальна за кислинку. Ось покрокова інструкція:
Ви відразу відчуєте різницю в смаку, а фрукти стануть більш соковитими і солодкими.
У минулому "Телеграф" ділився порадами про те, як швидко досягти стиглості та смакових якостей сливи.