Фаршировані гриби: рецепти приготування грибних страв | Кулінарні новини | FoodOboz
Печериці можуть стати відмінною базою для створення різноманітних страв, таких як ароматні супи, апетитні закуски, гарячі бутерброди, піца та салати. Крім того, їх можна смачно нафарширувати м'ясом, сиром або овочами.
Кулінарка поділиласяв Instagram рецептом дуже смачних фаршированих грибів у панірувальних сухарях.
1. Промийте та очистіть гриби, видаливши ніжки.
2. З'єднайте фарш з рикотою. Включіть гірчицю, а також посоліть і поперчіть за смаком.
В кожну капелюшку гриба вставте міні моцарелу та 1 столову ложку фаршу.
4. Сформуйте кульки, обкачайте їх у борошні, потім у яйцях і нарешті в панірувальних сухарях. Розмістіть їх на деку, вистеленому пергаментним папером, та змастіть деко олією.
Випікайте протягом півгодини при температурі 180 градусів.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: